D-selectie opgetogen na(ar) Volendam bezoek (foto update)

Vrijdag avond 22 december 1e divisie:
Volendam 1 – Dordrecht 1

De gehele d-selectie is op uitnodiging van de coach groep naar deze wedstrijd geweest. Georganiseerd als bedankje voor de goeie zin, goeie opkomst, goeie inzet in deze najaarscompetitie. D1 kampioen, D2 net niet…. Maar toch, 2 x 1,5 uur trainen in de week en zo goed als altijd 100% opkomst, daar kan je als trainers trots op zijn. Daarnaast veel plezier tijdens en rond de wedstrijden. de mannen hadden een uitje verdiend.

Gelukkig voor ons stond onze ‘oud-lid’ Mathieu Boots de gehele wedstrijd in de basis. Volendam begon goed en kwam snel op 1-0. Helaas werd het snel 1-1, 1-2 en zelfs 1-3.
In de 80e minuut de ommekeer een penalty voor Volendam, achter de bal, jawel, Mathieu. En….. goed ingeschoten, goed in de hoek, iets te kort snelheid en toen…. een goeie redding van de keeper. Heel jammer, dit had leuk geweest. De eindstand bleef 1-3. Maar niet getreurd, de jongens hebben veel plezier gehad en hebben zich goed laten horen. Fred, Jack, Barry, Jan en Adri bedankt voor het rijden.
En de gehele D-SELECTIE, nogmaals bedankt voor jullie inzet, HEEEEEEL Fijne Kerstdagen, geniet er lekker van. Veel plezier en succes in het zaalvoetbal toernooi.

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken