D1 NU ECHT KAMPIOEN

Hallo Kerstvierder,

Met een klinkende 6 – 1 overwinning op St George D1 uit Spierdijk is de D1 nu echt kampioen geworden.
10 gespeeld, 27 punten, 52 doelpunten voor en 12 tegen.
Een mooie najaars reeks.

Vandaag dus tegen St George. Mooi veldje, fris windje, geen zonnetje, veel ja zelfs HEEL veel publiek langs de kant. Dit moest wat moois worden. En dat werd het. Vanaf de eerste minuut begon de stormloop op het STG doel, wat al snel resulteerde in een 1-0 voorsprong. Wel moesten we goed uitkijken voor de snelle spitsen van de Spierdijkers.
Regelmatig doken die op voor onze keeper, 1 keer zelfs met zoveel ruimte dat de 1-1 op het score bord kwam. Deze stand werd nog voor rust gecorrigeerd naar een 4-1 voorsprong. Kat in het bakkie dus. De tweede helft werd er iets minder gevoetbald, maar toch kwam St G er niet echt meer aan te pas, ze kregen wel opgelegde kansen, maar wilden niet meer scoren denk ik. Wij wel, nog 2 x. Zo kwam de dikverdiende eindstand van 6-1 in de boeken. KLASSE JONGENS.
Rens, Bart, Bart, Vincent, Bas, Frank, Rick, Robert, Mitch, Pim, Remon, Harm, Leon, Kees en Barry VAN HARTE GEFELICITEERD met deze zoveelste titel.

Langs deze weg ook alle supporters, kantinedienst ouders, terreindienst ouders, wasmoeders, (-vaders) chauffeurs, bestuursleden, Sponsors, Kanjers, tegenstanders en ga zo maar door van harte bedankt voor de samenwerking, HELE GOEDE KERSTDAGEN en een hele goede jaarwisseling !! Maak er wat moois van.