Koude start D1

Hallo leesbopper, de beste wensen voor het nieuwe, ja, ja, de bal rolt weer. Eindelijk mogen we weer starten in de nieuwe voorjaarsreeks.
Gepromoveerd na het kampioenschap. In een ietwat zwaardere poule geboekt met tegenstanders als VVW D2, Blokkers D2, HSV Sport D1, KGB D2 en WestFrisia D2. 10 wedstrijden dus waarin we wederom op gaan voor de titel.

Vandaag dus een koude start, 13.15 uur aan treden op het prachtige nieuwe complex van VVW te Wervershoof. Alleen, het veld, donkergroen met zwarte korrels. Voor de coach, begeleiding vlagger een pracht, maar voor de spelers een kriem. Vallen niet toegestaan, na elke buiteling ligt de huid open, zomaar spontaan. En de bal, ja die moet goed in de voeten en niet te hard, het controleren gaat toch wel ietwat anders als op een ECHT voetbal veld.

Maar niet getreurd, we moesten aan de bak. Voetballend waren we wel de betere ploeg, veel (meer dan) 100% kansen voor rust, maar geen goal. VVW een paar kansjes en wel 1 goal. Rust dus 1-0 achter.

De tweede helft was niet anders, een op dat moment veel beter de Valken kreeg de bal maar niet goed voorin. Een counter, een slipper, een rush, juist 2-0. Grrr, dat doet zeer. De mouwen opgestroopt en zie daar eindelijk lukte het. Twee mooie goals van ons zette de 2 – 2 op het bord. Gezien het matige spel van ons op zich terecht. Echter een slippertje van de arbitrage, hij geeft een corner op een duidelijke achterbal. De hoge voorzet, Rens slaat de bal keurig weg, echter tegen een hoofd van een ‘shover’ en de bal caromboleert in de goal. Gevolg we verliezen slemielig met 3-2. Dus een koude start, zeker niet verdiend, maar ja, als je niet scoort, verdien je geen drie punten (J.C.)

Jongens niet getreurd. Nog 9 wedstrijden te gaan. Thuis rollen we ze op. Volgende week HSV Sport D1, 13.00 uur thuis.

gr. en tot maandag.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken