Alles uit en lastige wedstrijden in het verschiet

Alles uit komende zondag. Op het eigen sportcomplex is komende zondag niets te vinden.

Zoals gewoonlijk gaan de veteranen weer om 10 uur als eerste team de groene weide in. In Wormerveer moeten zijn tegenstand bieden tegen de voormalige concurrent Fortuna Worerveer. De Wormerveerders zijn echter afgezakt naar plek , daar waar Valken nog steeds ongeslagen bovenaan staat. Het gat met nummer 2 WBSV is inmiddels 10 punten, en dan heeft Valken ook nog eens een duel tegoed. Fortuna staat momenteel 4e en heeft 14 punten achterstand op Valken.

Om elf uur begint vervolgens het duel tussen de 2e elftallen van Zilvermeeuwen en Valken. Valken 2 is na de 0-3 nederlaag tegen kampioenskandidaat DEM 3 gezakt naar de 8e stek. Met 16 uit 14 staan ze nog op een keurige formatie in de middenmoot. De onderste ploegen kruipen wat dichterbij. Zo ook Zilvermeeuwen. Zij staan met 11 uit 13 2 plaatsen lager. De Zaandammers zullen de eerste ontmoeting nog wel in het geheugen hebben staan. Een 10-2 nederlaag kwam hen toen ten deel, ze zullen uit zijn op wraak.

3 Duels beginnen deze week om 2 uur. De dames gaan op bezoek bij Limmen, Valken 3 reist af naar Zwaagdijk en Valken 1 moet in Hoorn proberen de punten te pakken tegen Always Forward.

De dames staan voor een kraker in en tegen Limmen. Een heuse subtopper, Beide formaties hebben 16 uit 9, het doelsaldo ontloopt elkaar ook al niet veel (+11 Limmen, +8 Valken), dus dit duel gaat om de 3e stek. Op het Valken-terrein was Limmen met 1-2 te sterk.

Het 3e zal in Zwaagdijk 4 weer een lastige tegenstander tegenkomen. De rood-witten staan keurig 5e met 22 uit 13. Valken staat veel lager, met slechts 8 punten uit 11 duels staan zij 8e. Het thuisduel was met 2-3 ook al een prooi voor de Zwaagdijkers.

Valken 1 moet eigenlijk gewoon winnen komende zondag. De afstand naar beneden is klein, naar boven is ie al niet veel groter, maar vooral de onderste regionen moeten maar eens worden verlaten. De 1-2 thuisnederlaag roept om revanche tegen de formatie waar Valken het traditiegetrouw moeilijk mee heeft. Forward staat na een moeizame start nu toch keurig 4e met dus uitzicht op de nacompetitie.

Tenslotte op het niet-christelijke tijdstip van half drie beginnen VVW 6 en Valken 5-1 nog eens aan hun wedstrijd. Na de onnodige 4-2 nederlaag van vorige week is Valken voorbij gestreefd door SEW en staan ze 11e. WSW staat er nog net onder, maar het houdt niet over voor de helden. VVW doet het al niet veel beter, zij behaalden in 14 duels 14 punten, slechts 3 meer dan de helden, dus wie weet wat voor duel dit kan gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken