D1 + D2 naar volle winst

Hallo,
is dat niet even een goeie opening. D1 + D2 naar volle winst. Na twee verlies wedstrijden vorige week en dus de koude start nu op deze prachtige voorjaarsdag een tas vol met 6 punten.

De D2 mocht om 11.30 uur aantreden tegen het altijd lastige de Blokkers. Na een sterke opening en een twee nul voorsprong kon de B wat terug doen. Met rust gingen de Valken mannen ietwat opgelaten met een 2-1 voorsprong naar de limo. De tweede helft was het eenrichtingsverkeer. De B kwam er zo goed als niet meer aan te pas. Na de 3-1 kregen de geel zwarten nog een penalty. Deze werd keurig gestopt door keeper Stijn, klasse! De hele wedstrijd bijna niets te doen en dan wel een pingel stoppen. Gefeliciteerd mannen met deze mooie overwinning.

Zoals gezegd ook voor de D1 een drie punter. Ook thuis tegen HSV Sport D1. Een tegenstander welk we nog kunnen van het beker toernooi dit jaar. Toen net aan gewonnen met 2-1, nu een half jaar later werd het wederom een prachtige strijd. Het veel koppige publiek genoot niet alleen van de zon, maar ook van het harde werken van BEIDE teams. De uitslag 6-2 !! is niet geflatteerd, wij kregen nl veel meer kansen, maar gezien de strijd, m.n. op het middenveld kon het ook wat minder zijn.

Heel goed gewerkt jongens vandaag, zowel de D1 als de D2.
Wij trainers gaan met een goed gevoel het weekend in.