KOMT ALLEN vanmiddag, aanvang 14.00 uur

> 6-03-07 18:45 – OPROEP AAN ALLE JEUGDLEDEN
(Algemene mededeling)

Jongens, meisjes, dames, heren

Vanaf de mini’s tot en de A junioren, we spelen allen met veel plezier bij de Valken, een vereniging met een rijke historie. Uiteraard willen jullie allemaal met heel veel plezier een prachtige carriere neerzetten binnen onze vereniging. Einddoel daarvan is het eerste team, spelen op de zondagmiddag voor een tribune vol supporters. Dat is prachtig.

Doelstelling van de vereniging is ook het eerste team zo hoog mogelijk te laten voetballen, minimaal de vierde klasse. Afgelopen jaar is het net aan gelukt in de vierde klasse te blijven. Dit jaar is de concurrentie strijd in deze klasse wederom erg groot. Gevolg is dus wederom dat er meerdere clubs in aanmerking komen om te degraderen.
(de kampioen is al bekend)
Komende zondag kan Valken 1 een goede stap zetten om in de vierde klasse te blijven. Thuis tegen SEW moet er gewonnen worden.

ONZE JONGENS KUNNEN WEL EEN STEUNTJE IN DE RUG GEBRUIKEN. Komt dus allen met toeters, vlaggen, spandoeken naar het Valken veld. De wedstrijd begint om twee uur, zorg dat je er om half twee bent. Dan gaan we de mannen naar de overwinning schreeuwen.

Vorig jaar is het ook gelukt, we gaan ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken