D1 & D2 gelijke cijfers, tassen vol punten

Hallo leesbopper,

life goes on.. Daar zijn we weer, na een weekje terechte rust, weer achter de PC gekropen.
Vandaag, eindelijk een ietwat mildere temperatuur, lekker om te voetballen.
Valken D2 knokken voor behoud van de eerste plek in de competitie, tegen KWIEK.
De Valken D1 moet knokken voor een revanche op de matige 0-0 uit tegen West Frisia.
Beide om 13.00 uur thuis. D2 op het A-veld, D1 op het B-veld, geen onvertogen woord daarover, op zich al een teken van klasse!

De rust stand bij de D1 weer 0-0. Het zal toch niet waar zijn, weer de betere ploeg en weer niet scoren, gelukkig werd dit de tweede helft recht gezet. De opstelling gewijzigd in 3:4:3, naar voren verdedigen, en zie daar. het werkt, de tweede helft gaan er maar liefst 6 goals in. Uit een counter weten de Geel-roden er nog een tegengoaltje in te prikken. Zo komt een mooie eindstand van 6-1 op het wedstrijdformulier, m.n de tweede helft werd er keihard geknokt voor iedere bal, en ja als het dan loopt, lijkt alles wel te lukken.

Ook de D2 haalde een mooie 6-1 overwinning binnen. de eerste plek blijft staan. Heel goed jongens, 7 gespeeld, 18 punten, alleen KGB kan jullie nog bij benen, de rest staat op afstand.
HOU VOL.

p.s. de wedstrijd Spirit D1 – Valken D1 is verschoven naar 4 april, een weekje later dus.