D1 met drie keepers naar dikke winst

Ja, dat klinkt raar, drie keepers, terwijl de enige echte keeper Rens er niet bij kon zijn vandaag.

Uit naar HSV Sport D1, de derde keer dit seizoen, eerst voor de beker (2-1 winst) daarna thuis voor de competitie (6-2 winst) en nu dus uit naar het ver weg verborgen complex van HSV Sport, uit 1889, tjonge wat een historie. Het werd een mooie pot op een, op het oog, bar veld, maar doordat het heel kort gemaaid was, viel dit laatste mee.

We hadden van kiet af aan druk op de ketel, het betere van het spel en snel al weer kans op kans, dit bracht een 1-0 voorsprong op het bord, door een mooi uitgespeelde aanval.
Daarna een counter van HSV, Pim onze 1e reserve keeper kwam goed uit, maar kwam heel ongelukkig in botsing met de aanvaller, knietje op de heup, ai, wisselen, Remon, tweede reserve keeper. Even daarna kreeg Remon een vrije trap te verwerken, hij keerde het heel goed, alleen kwam de bal voor de voeten van een noord-horinees, hij prikte hem er mooi in. ruststand 1-1.
De tweede helft, wederom een andere keeper, Bart D. loste Remon af. Weer geen probleem, wederom een veel beter de Valken, maar de bal wil er niet in, countertje HSV en zowaar 2-1 achter, hallo, wat kan voetbal toch oneerlijk zijn, maar ja, je moet ze er wel intrappen. Gelukkig stond Robert daarna op de goede plaats en maakte heel fraai binnen de minuut de gelijkmaker. Toen sloeg er een vonk over op de aanval, de ene aanval na de andere leverde mooie staaltjes voetbal op en werden ook keurig afgemaakt. HSV wist niet meer waar ze het zoeken moesten. We liepen keurig uit naar een 2-6 overwinning. Dik en dik verdiend.

Heel positief wederom de instelling van de mannen, zonder morren staan er gewoon drie keepers klaar, er valt geen onvertogen woord. KLASSE JONGENS.
Maandag trainen, woensdag de uitwedstrijd naar Spirit D1. en zaterdag, ja dan staat de wedstrijd VALKEN 1 – sew 1 op de kalender, ’s middags om vijf uur. MAAK DE SPANDOEKEN MAAR KLAAR.