D2 KAMPIOEN

Jawel, het is gelukt, twee weken terug stonden de D2-mannen nog tweede met 3 punten achterstand op de koploper KGB D3.

Door een niet verwachte slipper van KGB vorige week en de prachtig uithaal van de Valken tegen HSV Sport(20-1) waren de rollen afgelopen week al omgedraaid. beide teams 9 gespeeld, 21 punten, maar door de 20-1 voor de valken een veel beter doelsaldo.

Vandaag, de laatst wedstrijd van deze competitie, op eigen terrein, tegen, jawel medekoploper KGB, een echte kampioens wedstrijd dus. We hebben aan een gelijkspel genoeg, maar willen graag winnen.
Er werd wat zenuwachting begonnen, een paar hele snelle jongens voorin zorgden voor veel gevaar en brachten de terechte 0-1 op het bord. Nog voor de rest kwam de 1-1 na een goed uitgevoerde counter en een wel heeeeeeel hoge kopbal over de keeper heen. Met veel vertrouwen gingen we de rust in om het in de tweede helft helemaal af te maken. Dat lukte, KGB had geen schijn van kans meer, de ene aanval na de andere kwam over ze heen, daar van gingen er 3 in het net dit betekent dus de 4-1 uitslag met dus een prachtig KAMPIOENSCHAP in de voorjaarscompetitie.

Jongens van harte gefeliciteerd, door hard werken met elkaar hebben jullie dit voor elkaar gekregen.

Adri, dit is een leuk kado van de mannen voor jou, na vele jaren zet je (voorlopig) een punt achter je begeleidersfunktie. Hartstikke bedankt dat je dit hebt gedaan. Dit jaar extra bedankt omdat je zoon in de D1 staat en jij toch zo sportief bent geweest de begeleiding van deze toppers op je te nemen, wederom KLASSE.