D1 net te kort tegen de kampioen

Hallo leesbopper,

De Blokkers D2, al kampioen, kwam vandaag naar het Valken terrein om aan te treden tegen de D1. Vier afberichten vandaag, ziek, zeer, motor en Walibi afvallers. Gelukkig moest de kampioen Valken D2 thuis en konden we drie spelers lenen van Adri. Klasse.

Al snel bleek dat de B terecht kampioen is geworden, een fysiek sterke tegenstander met een drietal heel goede, balvaste spitsen. Maar toch, de eerste kansen waren voor ons, en zelfs de eerste goal was voor ons. We knokten keihard, maar konden toch niet voorkomen dat de gelijkmaker kwam en zelfs nog de 1-2 voor rust. Jammer. De tweede helft met 10 begonnen i.v.m. een blessure en later met 9 door nog een blessure. Maar gelukkig lopen er talenten genoeg op het terrein dus Jesse en Jaap opgetrommeld van de E3 (!) en we waren weer met 11. De J’s vielen goed in, deden goed hun best met de andere 9, maar toch konden we niet een puntje hier houden, helaas, de eindstand kwam op 2-4. Het is niet anders, na het kampioenschap van afgelopen najaar, zat het er nu niet in. De Competitie zit er op. het wachten is op de toernooien, gaan we maar weer bekers ophalen.