D1 doet eerste stap in eerste klasse

Ja, ja, eindelijk de competitie is gestart. half september, het wordt al eens wat.

En zie daar, gelijk een zomerse dag. ’s Ochtends 10.00 uur aantreden voor de eerste wedstrijd in de zware 1e klasse. Nou dat hebben we geweten. Vandaag kwam de K.G.B. D1 op visite.
Wat moest er een strijd geleverd worden. Van kiet af aan werd er voor elke meter gestreden. Het ietwat sterkere KGB had het beste van het spel, maar wij gaven geen krimp, elke aanval werd afgeslagen. Helaas konden we zelf geen vuist maken, dus de druk bleef.
0-0 met de rust, en ook de tweede helft bleef het heel lang 0-0, totdat wij een dot van een kans kregen op de 1-0, een bijna niet te missen kans ging er toch niet in en wat gebeurt er dan, ja juist, een counter, een vlot lopende aanval, keurig afgemaakt, dus 0-1. Dat gebeurt toch vaak.

De 0-1 bleef op het bord, een verdiende overwinning voor de Strekers, maar toch, gezien de werklust, had een puntje in onze tas op z’n plaats geweest.

het mocht niet baten, volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen.