D1 krijgt pak slaag van FC onbekend

Hoi,
de laatste (misschien) wedstrijd voor dit jaar. thuis tegen, op papier, Hollandia D2. Echter bij navraag komen die jongens niet alleen uit Hoorn, maar zijn het talenten uit de regio welke klaargestoomd worden voor de D1.
Nou dat hebben we geweten. Razendsnel, fel op de bal, fel in de duels en met z’n allen. Ik kan me niet herinneren dat we, op een vrije trap na, een kans konden creeren. Mooi om te zien, maar jammer voor ons. Op zich heeft Hollandia maar enkele punten meer dan ons, dit heeft m.n. te maken met de weerbaarheid. Als ze een tegengoal krijgen, gaan snel de kopjes omlaag. Maar ja, dan moet je wel kunnen scoren.

Helaas zat dat er niet in vandaag. We werkten keihard, maar waren net niet doortastend genoeg in de duels tegen die kleine krullenbolletjes. 0-4 met de rust en 0-8 eindstand.

Zo blijven we op 7 punten uit 10 wedstrijden steken. Ik had zo graag 10 uit 10 willen hebben, en eigenlijk een beetje verwacht ook.

Het is niet anders, nog twee keer oliebollen trainen deze week, dan zit het erop, gaan we ons klaarmaken voor de zaal competities. 29 december voor de Valken en in januari met de ‘drieban clubs’

we spreken elkaar nog,

gr. prettig weekend,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken