DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

D1 trekt net aan het kortste end

Hallo, daar istie weer.

Na een mooie 5-1 overwinning vorige week op de Blokkers D2 mochten we nu aantreden tegen Spirit D1, op het complex van Spirit, mooi op het dorp dus.

met een compleet team gingen we vol goede moed op pad. Na vorige week en de ervaring van afgelopen jaar hadden we alle vertrouwen. Helaas, dat ging toch even anders dan verwacht. Op zich waren we niet veel slechter dan Spirit, maar de eerste helft vergaten we te voetballen, elke bal werd veel te snel doorgespeeld en kwam daardoor bijna elke keer bij de tegenstander terecht. Spirit maakte dankbaar gebruik van de foute passes en scoorden voor rust maar liefst vier keer. Waarvan drie uit een counter. We stonden erbij en keken ernaar. Ik heb wel eens meer gezegd, er zal eens ruimte voor een time out moeten komen, dan kan even de rust terugkomen.

We moesten het nu hebben van de rust zelf. Na een lekker bakkie limo en een stevig gesprek onderling keerde de wedstrijd totaal om. Spirit kwam niet meer aan de bak, ze zijn maar 3 of 4 keer in ons strafschop gebied geweest. Verder was het alleen maar druk naar voren, veel storen, goed voetbal, geen paniek. Het was een genot om naar te kijken. Het vele aanwezige publiek genoot zichtbaar in het lekkere zonnetje.
De kruising, de paal, de keeper, de medespelers, de tegenstander alles werd geraakt met de bal. En, gelukkig ook de binnenkant van het net. Drie keer om precies te zijn.
Jammer genoeg bleef het daar op steken. 4 3 verlies, wat dus helemaal niet had gehoeven, maar toch.
WE kunnen terugkijken op een slechte eerste helft, maar een hele goede tweede helft. We hebben van jullie genoten, een spannende en vooral sportieve wedstrijd.

Verloren, maar met een goed gevoel naar huis.

Tot maandag, gr en een prettig weekend,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com