C D laat zich verrassen door Opperdoezer Ronde

Hoi,

dat is ff lekker, 25 graden, lekker windje goede basis voor een lekker potje voetbal.
Met het C-D combinatie team (C team voor 2008-2009) doen we mee aan de Westfriesland cup. Na een mooie overwinning vorige week tegen Victoria C3 (12-0) nu uit naar Opperdoes C1.

Dat was even andere koek. Geen D’s dus, maar het huidige C1 team. Voetballend niet zo, maar wel sterk en een hard werkende ploeg. Een goeie mentaliteit dus, no nonsens, gewoon lekker ballen.

We kwamen voor de rust met 2-0 achter, gelukkig konden we de aansluitende 2-1 maken, echter vlak voor rust een 3-1 op het bord, als gevolg van de waardeloze buitenspel regel die nu op hande is. De bal wordt diep gespeeld op de spits, die keurig in buitenspel positie is gemanouvreerd door onze verdediging. De spits ziet dit, laat de bal lopen en een andere duikt er over heen, dus “deed ie opeens niet meer mee aan het spel”. belachelijk vanzelf. Hoe hebben ze deze regel toch kunnen verzinnen. Slaat nergens op. De verdediging loopt voorwaarts, is dus altijd in het nadeel.

Jammer, rust 3-1. Dit was gelijk de zweetdruppel die zorgde dat we achter de feiten aan bleven lopen. 4-1, 4-2, 5-2, 5-3, 6-3, 7-3 en tenslotte 7-4. De tegengoals gingen er veel te gemakkelijk in en voorin werd er te gemakkelijk met de kansen omgegaan. Maar niet getreurd. Volgende week donderdag uit naar VVS, dan moet er gewonnen worden, dan gaan we evengoed door naar de volgende ronde.

al met al wel blij dat we mee doen, een mooie ervaring voor het volgend seizoen al weer.

VEEL PLEZIER OP DE KERMIS. En dit weer, juist, je krijgt wat je verdiend. KLASSE KANJERS !!

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken