Hockey sticks op het Valken veld

Ja, je leest het goed, niet alleen Handbal en Voetbal, we hebben sinds gister ook een HOCKEY tak erbij. Leden kunnen zich aanmelden bij de ledenadministratie. Bij voldoende leden gaan we ons inschrijven, minimaal 40!

Zonder dollen, een paar weken terug werden we door de gemeente benadert of we ons complex beschikbaar willen stellen voor de opname van een RABOBANK commercial. Uiteraard was mijn eerste vraag of Fatima moreira-de-melo aanwezig zou zijn. Helaas, ze komt niet, dit werd ook bevestigd door het Suffertje.

Wat schertst mijn verbazing, veel jonge knapen en meisjes lopen rond met stiften en papiertjes voor een handtekening. Bij navraag blijkt mevrouw Fatima toch aanwezig te zijn, sterker nog, ik ben haar al twee keer bijna tegen het lijf(je) gelopen. Ze was echter gesminkt en getooid met een blonde pruit tot een meisje van rond de 14 jaar, tja. Ik zocht naar die gouden medaille winnares van 30 jaar….

Met een kantine vol ouders + meisjes die als figuranten gingen fungeren was het een gezellige boel. De commercial cq reclame gaat dus over de jeugdjaren van Fatima. Een reclame bureau had in de Noordersluisstraat de ideale geboorteplek gevonden voor de eerste opnames uit de jeugd van Fatima. Vervolgens was het een inkoppertje om het VALKEN veld te gebruiken als “hockeyvereniging”.
Binnenkort, d.w.z. misschien wel begin volgend jaar, zal de club dus op de televisie komen. De Rood Groene kleuren staan er prachtig op daar hebben we voor gezorgd.

Er zijn nog enkele plaatjes geschoten, deze worden nog toegevoegd.

We wachten in spanning af.

Groeten, Corrr Morrreira de Melo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken