DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Alle jeugdleden en begeleiders

Daar is de jaarlijkse Zwaluwen actie weer;

Door als Zwaluwen Jeugd Actie en KNVB gezamenlijk op te trekken, wordt er weer een grote opbrengst verwacht, die ten goede komt aan het Prinses Beatrix Fonds voor spierziekten. Koningin Beatrix is als beschermvrouwe van het Fonds, traditioneel elke vijf jaar aanwezig bij de landelijke sluitingsdag om de cheque voor haar Fonds in ontvangst te nemen. In 2007 bedroeg de opbrengst € 201.600, deze is elk jaar hoger dan het jaar ervoor.

Voor deelname aan de landelijke speeldagen, welk gekoppeld zijn aan het bekertoernooi, wordt aan de spelers minimaal € 1 gevraagd. De nieuwe opzet van de landelijke Zwaluwen Jeugd Actie-speeldag geeft naast een meerwaarde veel uitstraling aan deze unieke Actie. De actie vindt zijn oorsprong in de ziekte van een poliopatiëntje, bijna 50 jaar geleden. Zijn kameraadjes wilden iets doen voor hun vriendje. In de loop der jaren is de actie uitgegroeid tot een landelijk fenomeen. De oorspronkelijke doelstelling ‘Gezonde maatjes voetballen voor hun gehandicapte kameraadjes’ blijft gehandhaafd omdat de bestrijding van polio tot de doelstelling van het Prinses Beatrix Fonds hoort. De opbrengst wordt besteed aan sport,spel en recreatievoorzieningen voor gehandicapte jeugd en aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van polio en spierziekten. Alle jeugdteams die zich hebben ingeschreven voor het bekervoetbal spelen op de vaste speeldag in het kader van de Zwaluwen Jeugd Actie.

Verzamel de Euries per team en lever deze in bij JAAP VLAM, vermeld je team op de enveloppe.

Bedankt voor jullie deelname, je doet je gehandicapte kameraadje er veel plezier mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com