Hoi leesbopper,

zaterdag ’s middags om 15.00 uur voetballen, op een donker gekleurd kunstgrasveld, met een zwaarbewolkte hemel en geen licht installatie, gelukkig hadden we het licht van het scorebord op het a-veld nog

Op kunstgras dus, VVW C2 uit, altijd lastig, maar wel altijd leuk om heen te gaan, een echte dorpsclub waar alles prima voor elkaar is op het nieuwe complex.
Kunstgras, de voetballers hebben er zelf niet zoveel problemen mee en er komen er steeds meer dus lekker gaan laten. De buitenwacht heeft er meer moeite mee en de de “oudere” voetballers. Nostalgie denk!

De eerste helft voor de wind, altijd moeilijk voetballen, vele aanvallen, maar geen goal kunnen maken omdat het moeilijk is de bal in de ploeg te laten. De ruststand werd bereikt met 0-0, VVW heeft geen kans kunnen creeeren. Prima dus.

De tweede helft, tegen wind, alles in de hand, totdat de counter een penalty te weeg bracht, voor VVW, tegen ons. Deze werd op een prachtige manier naast geschoten, gelukkig. Dit was de kentering in de wedstrijd. Als snel daarna maakten wij de 0-1, 0-2, 0-3 en zelfs 0-4. Een hele mooie overwinning.

In donker richting Venhuizen met een tas vol punten heerlijk.