C1 simpel naar winst

Hoi kanjer,

op deze koude, winderige, maar zonnige dag toch nog een balletje trappen. Het was de laatste kans voor de C1 om in 2008 nog punten te pakken.

Vandaag aantreden tegen hekkensluiter AVV Andijk C1. Een team met een mengelmoes van B, C en D spelers. Dat was vooral te zien aan de lengtes. Van 1.45 tot 1.90.
Zoals de titel al aangaf, een heel simpele overwinning 2-0, een stand welk met de rust al was bereikt door twee hoge boogballen over de (wel grote) keeper heen. Andijk ging apetrots van het veld dat het maar 2-0 was….. dit zegt genoeg over het niveau van deze wedstrijd. Het was gewoon koud…..en meer niet.

Wij hebben dus winterstop, 11 gespeeld, 18 punten. We staan gedeelde 4e plaats met ALC, achter Westfrisia, Woudia en FC Medemblik.
Kijken of we na de winterstop nog dezelfde tegenstanders hebben, je weet het maar nooit bij de KNVB, maar daarover later meer.

Volgende week nog een laatste competitie ronde voor enkele teams, wij gaan ons opmaken voor de zaal competities.

maandag nog 1 keer trainen, als het weer het toe laat. Woensdag is er voor de C’s geen training meer. De trainers gaan richting de Arena, om onze favorieten daar aan te moedigen in hun laatste poule wedstrijd.

Jongens bedankt voor jullie plezier en sportieve inzet in 2008.

Corrr en Barry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken