EERSTE KAMPIOENEN – D1 en F1

Hoi Kanjers,

zoals gezegd in mijn vorige stukje. Je weet het maar nooit bij de KNVB. Afgelopen jaar hebben ze helaas voor de pupillen de korte competities afgeschaft en zijn over gegaan om poules met 12 teams, dit betekent normaal 22 wedstrijden, uit en thuis tegen je tegenstander.
Maar nee, wat gaat men doen, tijdens de winterstop worden de poule door elkaar gegooid, sterke bij de sterke en zwakkere bij de zwakkere. Een nobele gedachte, echter, er komen geen kampioenen meer op papier. Er wordt zo geen competitie meer uitgespeeld op een normale manier.

Wij, SV de Valken hebben, net als vele andere verenigingen de pupillen reeksen per heden neergezet als zijnde EINDE competitie. Deze week dus of volgende week en wat blijkt.

WE HEBBEN TWEE KAMPIOENEN.

de VALKEN D1 is met 30 punten uit 10 wedstrijden, 67 doelpunten voor en slechts 10 tegen, glorieus kampioen geworden in hun klasse.
Bij deze, namens iedereen bij de Valken en omstreken van harte gefeliciteerd Kanjers. Uiteraard ook de felicitatie naar coach / trainers Jack en Dennis.

Een tweede team, de VALKEN F1 is ook een super kampioen. 11 gespeeld, 30 punten. 78 Doelpunten voor en 13 tegen. Ook voor jullie kanjers de hartelijke felicitaties. Super gespeeld onder leiding van coachen Sander en Frank.
Sander, Frank en de trainers George met assistent Chris uiteraard ook van harte gefeliciteerd names ons allen.

De Valken F2 kan volgende week de titel nog pakken, dan moet Grashoppers verliezen bij de Zouaven en jullie winnen bij RKEDO. Veel succes mannen, ga er voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken