Valken F5 wint uitwedstrijd naar altijd lastige SEW

Verslag SEW F6 – Valken F5

We moesten vandaag om 8 uur al vertrekken naar Nibbixwoud.
Omdat er we lekker vroeg waren konden we eerst ons nog even lekker inspelen.
SEW begon met de aftrap en al snel veroverde we de bal. We hadden al een aantal keren op doel geschoten, maar of de keeper hield hem net tegen, of hij ging net naast.
Toen we voor de zoveelste keer de bal hadden tikte Derk hem naar Maarten, Maarten hem naar Jesse. Jesse schoot, en … doelpunt, 0 – 1. Daarna probeerde we het nog wel een paar keer maar de bal ging er niet meer in. In de rust vond Martein het maar raar de er geen vloerverwarming in de kleedkamer was. Maar ondanks dit feit gingen we vol goede moed aan de tweede helft beginnen.
Al gelijk gingen we er vol tegenaan. We zorgde voor het eerste schot op doel maar deze ging net mis. De keeper schoot hem uit. Stan veroverde de bal, schoot op doel en met een mooie hoge bal in de bovenhoek werd het 0-2. Ook daarna volgde er nog vele schoten op doel waarbij Maarten en Derk ook dicht bij een doelpuntje waren. Maar na een paar mooie bewegingen met de bal en een bekeken schot in de hoek zorgde Salem voor de eindstand, 0-3.
Nadat we de tegenstander bedankt hadden voor de leuke wedstrijd gingen we penalty’s nemen. Martein keek hierbij gewoon de bal het doel uit. En hield op 1 na alle penalty’s tegen.
Ook bij de penalty’s wonnen we met 1-7

Groetjes Ryan de Wilde (met een beetje hulp van zijn vader)