Hoi Kanjer,

Always Forward, altijd vooruit, nou daar kwamen wij achter vanmiddag. De C3 van Always Forward, allemaal spelers met geboorte jaar 1994, allemaal spelers met lichaamslengte net zoiets als die van mij. Allemaal flink uit de kluiten gewassen kereltjes.

Thuis hadden we van deze reuzen met 6-3 gewonnen na een moeilijke start.
Nu de uitwedstrijd, op een ongelofelijk knollenveld, het was vlak, maar er was geen natuurlijk groensprietje te bekennen op het B-veld van de Horinezen. Hollandia klaagt, maar dit slaat ook helemaal nergens op.

De eerste helft speelden wij voor de wind, toen ging het nog prima, we hadden veel balbezit en drukten A.F. diep vast op hun eigen helft. Dit resulteerde in een 0-1 voorsprong welk we vast konden houden tot de rust.
De tweede helft was het einde verhaal, zij voor de wind en stuiterende ballen, alles en iedereen vloog ‘altijd vooruit’ over ons kleine Valkjes heen, zijn scoorden 3 keer uit snelle counters. Slechts drie er hadden er wel meer om onze oren kunnen vliegen. Gelukkig waren ze wat slordig in de afronding. Vijf minuten voor tijd maakten wij nog 3-2, maar meer zat er echt niet in.

Vandaag dus echt verloren van het knollenveld met een fysiek veel sterkere tegenstander. in de vorige eeuw waren wij bij de Valken altijd al van die kleintjes, het is in deze eeuw niet anders…. wat is dat toch…

Niet getreurd, het was mooi weer, maandag weer trainen en VRIJDAG avond een oefenwedstrijd tegen KGB C1. Een oefenpotje voor de scheidsrechters cursus aldaar. Zaterdag zijn wij vrij.