Valken B1 maakt moeilijke start door

Hoi Kanjer,

Op maandagavond, op kunstgras, bij kunstlicht met een hele strakke Noord-ooster wind, aantreden tegen een ‘vol’ team van de Koninklijke S.V. Beemster.

Daar staan we, met ons jonge, zo goed als eerste jaars B1 team tegenover grote Mid-Beemster mannen, zo goed als allemaal tweede jaars. Ja, we hebben deze keuze gemaakt en zullen meer van dit soort wedstrijden tegenkomen. Helaas hadden we de eerste helft vol tegen wind, de bal was er bijna niet tegenin te krijgen, en kwam, je raadt het al wel heel hard en snel retour. Vooral op dat kunstgras krijgt de bal een gang van jewelste.

Keeper Edwin hielt echter heel goed stand. Hij pakte de ene bal na de andere. Toch was er geen ontkomen aan. Het krachtsverschil was te groot. Komt bij dat wij als team nog veeeeel te lief zijn. We zijn het er allemaal wel over eens dat we de schroom van ons af moeten gooien en de beuk erin!

Na een 5-0 achterstand bij de rust, kwam deze boodschap al goed over. Wij de tweede helft voor de wat mindere wind, opstelling 3:4:3. en zie dat ging al een stuk beter. De koppies stonden allemaal de goede kant op en hier en daar werd er een goede en flinke tackel uitgedeeld. He, he, zo willen we het zien.

Wederom zijn we weer iets gegroeid. Het seizoen zal moeilijk worden, maar als we alle weken de inzet behouden en, net als gister, een goede positieve instelling, dan komen de punten vanzelf mannen.

Hou de website goed in de gaten, de KNVB is flink aan het rommelen in de wedstrijdprogramma’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken