Helaas pindakaas voor de B1

Mooi zonnetje, weinig wind, nat veld, goede lijnen, een scheids, een tegenstander.

Vrijdag hard getraind, lekker getraind, fanatiek getraind met berg humor en lol. We hadden er zin in vandaag.

Niets stond ons in de weg om lekker te ballen. Helaas werd het weer hetzelfde verhaal als andere weken,’we krijgen het lek nog niet boven’.

Door hard te werken werd de tegenstander van vandaag, Spirit B1 van de goal afgehouden en de ballen die er door kwamen werden goed gepakt door Edwin.

helaas toch die ene goal tegen en vier minuten later opeens 0-4…. Waarom nou toch denk je dan als coach.

De tweede helft hetzelfde verhaal, we hadden ze iets beter in de hand zelfs, maar toch 4 goed uitgespeelde kansen werde keurig afgemaakt, eindstand 0-8. “tis nie aars”.

In de E, D en C reeksen kon je met een ligtgewicht team altijd wel meedraaien in de middenmoot van de tweede klasse, Daar zaten de betere teams vaak in de 1e klasse. In de B-groep is dat toch anders, we hebben te maken met fysiek sterke tegenstanders en daardoor ook vaak snellere jongens.

Maar goed, we werken er hard voor, gooien het bijltje er niet bij neer, volgende wedstrijd nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Hou de site in de gaten voor een mogelijke oefenwedstrijd volgende week.