B1 pakt volle winst tegen naaste concurrent

Hoi,

Spreekuur voor de wedstrijd, maar liefst 4 spelers kwamen naar met toe met pijntjes en twijfel voor de wedstrijd. Dit kan toch niet met het zware programma te maken hebben?
Na een ‘rustige’ warming-up toch gestart met twee frisse wissels langs de kant en 11 spelers in het veld, op het mooie, soppige, maar zware C-veld.

Vanaf de aftrap was het duidelijk dat het een open wedstrijd ging worden met kansen over en weer. Binnen twee minuten had er al 1-1 op het bord kunnen staan, ware het niet dat de lat en een misser dit in de weg stonden.
Na 10 minuten toch een uitvaller, de blessure werd toch heftiger. Gelukkig ging het bij de rest wel beterder en beterder.
In de eerste helft kregen we veel, heel veel kansen, maar het veldoverwicht was qua voetbal voor onze dorpsgenoten uit het hoge noorden-westen.
De ruststand 0-1 was daardoor wel verdiend.

De tweede helft een totaal andere wedstrijd. Woudia kon totaal niet meer in het ritme komen van het eerste deel. Het zware veld eiste waarschijnlijk zijn tol en uiteraard speelden wij super door ze in hun verdediging al aan te pakken en veel druk naar voren te zetten.
Dit pakte goed uit en resulteerde in twee mooie goals. Door een counter kwamen de withemden toch weer op 2-2.
De regen stroomde gestaag door, met nog een kwartier te gaan zetten wij alles op alles om toch de drie punten in de tas te krijgen en dit lukte.

Achterin stond het goed, het middenveld werkte keihard en voorin werd elk gat dicht gelopen. De bal bleef goed in de ploeg en er werd heel doelgericht gespeeld, allemaal ingredienten om goals te maken en dat lukte, 5 minuten voor tijd kwam de 3-2 en in de laatste minuut een verdienstelijke 4-2 zelfs.

helemaal top, zo hebben we de beide concurrenten in de lage regionen van onze competitie op achterstand gezet. Winnen voelt toch wel weer lekker!

Klasse jongens, volgende week geen programma, al het kleine blessure leed kan even in rust, de 29e gaan we er weer voor op het kunstgras van MEDEMBLIK!