B1 heeft kampioenschap niet meer in eigen hand

Hoezo wind en regen, op de vroege zondagmorgen, lekker in het zonnetje richting het Valkencomplex voor de heel belangrijke wedstrijd tegen de koploper Woudia B1.

Ze zijn koploper, maar wij hebben minder verliespunten, dus voor alles zaak om vandaag minimaal gelijk te spelen.
Na de zeper van afgelopen dinsdag hadden we ook wat goed te maken natuurlijk.

Vooral wisten we dat het middenveld en de voorwaartsen van de withemden uit het woud zeer sterk zijn en altijd scoren. Zaak dus om onze voorwaartsen goed aan het werk te zetten en minimaal 2 a 3 goals te maken.

Nou het aan het werk zetten lukte wel, maar de goals kwamen niet. Heel veel opgelegde kansen maar geneen ging er in. Mede door goed keeper werk van de reus uit het woud. Daarnaast mocht er wel wat scherper worden geschoten, daartegenover stond het veel te statisch verdedigen achterin. Uiteraard is de groeispurt op deze leeftijd daar debet aan, opeens is het frivole makkelijke wenden uit de lichamen vandaan en als je tegenstander dat nog wel heeft gaat het makkelijk.
Zo scoorden zij de eerste helft wel 3x.

De tweede helft was voor ons, wederom met veel kansen. Ook die gingen er niet in. Er werd hard gewerkt, maar het mocht niet baten. De tweede helft hielden we de nul, zowel voor als achter. Dit resulteerd in een 0-3 nederlaag. We hebben het nu dus niet meer in eigen hand.

Zelf nog twee keer winnen dat is een must. Woudia moet nog 1 wedstrijd, over twee weken tegen SSV. Wij spelen volgende week en de week erop, beide keren uit naar VVS en WIRON, met een beetje geluk……

Jongens komende woensdag hebben jullie rust, we gaan lekker onze bevrijding vieren. Vrijdag weer trainen en scherp zetten voor SPANBROEK.