Valken 3 verslaat koploper wsw 2

Beste Valken vrienen.

Na alle commotie van Take me out werd het tijd om weer ons te richten op een goede afsluiting van het seizoen

De eerste helft ging best wel lekker, ondanks dat ik de eerste 2 doelpunten mistte (1-1) kwam ik 20 minuten te laat omdat ik geen ambtenaar ben, kon ik pas zolaat aanwezig zijn.

Voor ons scoorde Mattie en wie er scoorde van Wsw ik zou het niet weten.

De 1e helft ging goed met een gretig Valken 3, door een goed doelpunt van Maarten kwamen we met 1-2 voor te staan. Voor de rest nog een goede voorzet van Maarten helaas wist spits Mattie niet wat hij met deze kans aan moest

De tweede helft werd spannend, maar liefst 4 wissels, ik kam er in, Matthijs K. Duitser Michael en nog 1 held

Ja in de tweede helft had WSW wat meer druk op de ketel gezet. Mattie had moeten scoren uit een mega kans waar het doel leeg was

Zoals julli vaak lezen ben ik vaak de boosdoender waardoor de tegenstander wint, dit keer haalde ik een schot uit het doel net zoals onze Wijdeneser held Matthijs K.

Voor de rest had Matthij K ook een bal van de lijn gehaald dus top gegaan.

Ja prachtig resultaat, Wsw was misschien wel beter, maar onze vechtlust was prachtig

Ja de man of the match:

Ik noem er maar 2. Valken 3, prachtige vechtlust, ik werd net niet emotioneel en de scheids. Deze jongen stond constant onder druk, hij zou al meerdere keren de wedstrijd staken maar deed dit niet.

Ja als ik eerlijk ben gun ik het Wsw meer dan Zouaven, maar ik ben blij dat we eindelijk eens winnen van een topploeg in de 8e klasse

Ik ben erg trots op het team en ik zou super blij zijn als we de derby winnen tegen ASV