Valken 3 pakt eerste prijs van het seizoen

Het nieuwe valken 3 heeft afgelopen zaterdag op verbluffende wijze de toernooi winst gepakt bij onze noorderburen aan de Westerbuurt. De tegenstanders waren 4e klasser Zwaluwen, vada 3 en vada 4.

In het eerste duel stond gelijk de ontmoeting tegen Zwaluwen op het programma, dit duel ging helaas verloren met 3–0 ondanks dat de Valken de betere partij was. In dit duel ontbrak vooral de scherpte voor de goal door de gevaarlijke spitsen van de Valken en Zwaluwen maakte hun kansen wel goed af in 3 flitsende counters.

Na deze wedstrijd moesten wij direct aantreden tegen vada 3, in dit duel waren wij weer de betere partij, doordat de kansen nu wel werden verzilverd kwam de stand na 20 minuten al 3-0!!! Na de korte rust zakten wij wat in waardoor vada terug kon komen naar 3-2… en nu denk je het natuurlijk al, het wordt 3-3 maar dit was niet het geval, de valken kon de score weer uitbreiden waardoor er aan het eind van de wedstrijd een stand van 5-2 voor de valken op het scorebord stond.

Tussen de bedrijven door kwam er nog een verassende uitslag van het hoofdveld aan de westerbuurt, vada 3 won van Zwaluwen… hierdoor was er voor Valken 3 nog kans op de eindoverwinning mits er veel doelpunten zouden vallen inde wedstrijd tegen Vada 4. Bij de aftrap van dat duel was het gelijk tijd voor een varriant(van de week gezien in de oefenwedstrijd tegen Valken 4) de bal in een keer over de keeper heen… mag dit wel? was de vraag van de scheidsrechter, na de wedstrijd bleek dat het een geldig doelpunt was. Het duel bleek echt een doelpuntenfestijn te worden met een uitslag van maar liefst 9-0!!! Binnen 40 minuten dit bleek genoeg te zijn voor de eindoverwinning op het toernooi van VADA.

Bij deze bedanken wij ook de invalspelers die ons hebben geholpen.