DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

B junioren 1 start beker competitie met een punt

Hoi kanjer,

daar zijn we weer, vakantie voorbij, terug naar het ‘normale’ leventje. Ik hoop dat de vakantie goed was voor je!?

De bal rolt dus weer, een ietwat valse start voor de A en B junioren.
Onze trainer Rien is helaas tijdens zijn vakantie ziek geworden, dit heeft een behoorlijk impact op zijn lichamelijke gesteldheid gehad. Hij moet zeker de komende drie weken herstellen en aansterken. Rien vanaf deze plaats nogmaals heel veel sterkte en een goed en voorspoedig herstel.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Met maar liefst 27 (!) B junioren gaan we starten dit jaar. Alsgevolg van het mislukken van de fusie hebben 6 B jongens uit de noord-oost hoek van het dorp de overstap naar ons gemaakt, super! Jongens veel plezier en succes bij de Valken !

De eerste wedstrijd was voor de B1, uit naar de Zouaven B1 (zondag) in Grootebroek, altijd een leuke wedstrijd onderling. Jammer genoeg wil men dit bij de Zouaven zelf niet zien.
De jongens zelf maken er een zeer sportief potje van, geen onvertogen woord valt er onderling, weinig overtredingen, gewoon lekker voetballen.

Als je echter de bovenliggende partij bent en de stand is nog steeds kiele kiele heb je 1 garantie bij de Strekers. “je zult niet winnen”.

Een enerverende wedstrijd met een mooi score verloop had een stand van 3-3 1 minuut voor tijd. Toen een counter van de Z. De aanvaller werd goed verdedigd, en hij schoot zelf de bal achter. De scheids, die zelf nog voor de middenlijn liep zag hier echter een overtreding!? Hij lag de bal gelukkig buiten de 16, en de vrije trap gaf geen resultaat.
De daaropvolgende aanval bracht wel resultaat, de 3-4 voor ons werd gescoord, niets aan het handje zou je denken, in blessure tijd, toch winnen, maar…. nee, iemand riep buitenspel, en de man in het geel ging daar in mee!? Niemand begreep het maar, maar ja, de garantie was er weer, je mag en kan niet winnen bij de Z.
Jammer voor beide teams, ZIJ maakten er een mooi potje van! Ik heb genoten.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com