DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

B1 scoort 2 x, maar verliest met 3-0………

Tja,
je bent lid van een Kanjer vereniging, sportiviteit onderling en naar de tegenstander toe staat hoog in het vaandel, maar er zijn grenzen natuurlijk….

Vandaag uit naar Hollandia T.
De T van Tuitjehorn, dus niet Hoorn om de hoek, maar een reis richting het koolgebied van Noord-Holland. Koolgebied, jawel. De jongens in de auto van ondergetekende hebben wat geleerd vandaag, de zuurkool komt niet uit de fabriek, maar van die witte-groene kolen die hier volop te zien zijn langs de weg. (wel dan via een zuurkoolfabriek)

Hollandia T, voor de meesten van ons, ik denk allemaal, een eerste bezoek aan deze op het eerste gezicht gezellige dorpsclub. De wedstrijd werd “ontsierd” voor ons door de afwezigen, 3 zieken en 1 lang geblesseerde speler wierpen hun schaduw over deze wedstrijd.
Met 11 man maakten we er toch een gelijkwaardige wedstrijd van. En toch 3-0 verliezen, ra ra hoe kan dat nou.

Heel simpel, we waren niet mazzel in de afronding, en zij scoorden door een paar foutjes op rij fraai 1 x van afstand EN wij waren zo vriendelijk twee keer de bal achter onze EIGEN goed keepende goalie te plaatsen.

Tja, wat kan je daar aan doen als team, als coach niet veel eigenlijk.

Een valse start dus in de competitie dit jaar. Laten we hopen dat de ziekenboek snel leeg loopt. Volgende week een “acces live” onderonsje tussen Woudia en onze kanjers. Kijken wie zich het beste door dat weekend heen lootst.. Wij zullen op scherp moeten staan, we hebben ze in de beker verslagen, ze zullen dus op een revanche gespint zijn….

een goede week,

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-03-2024
Ochtend
Veronique/Ahmed Alkadro
Middag
Brady Opmeer/Maarten van Warmerdam

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Morris Laan, 05-03 (20 jaar)
Dieuwertje Karsten, 06-03 (39 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com