MP Galatasaray gaat los op kunstgras Spirit’30 (upd: Foto’s)

Zaterdag is weer afgetrapt op het A-veld van de Valken en Spirit’30 door de Mini Pupillen van onze vereniging, Spirit’30, Woudia, WSW en Vada.

Het team Galatasaray met in de gelederen Björn Laan, Floris Scheer, Dion Bouwman en Lars Lakeman gingen de strijd aan tegen respectievelijk Real Madrid en Schalke 04.

Wedstrijden die zijn gespeeld op het kunstgrasvoetbalveld van Spirit’30. Een hele bijzondere ervaring voor de spelers en hun coach. Een nieuw hekwerk en een verlichtingsinstallatie maakten het plaatje compleet. De leden van Spirit’30 lopen niet voor niets met een brede ‘smiley’ rond op hun sportcomplex. De gemeente Drechterland en zijn raadsleden lief aankijken doet wonderen?!

Galatasaray voelde zich duidelijk meteen thuis op de supergroende grasmat en opende het seizoen met een klinkende 5-0 overwinning op het spaanse roemruchte Real Madrid. Na de verdiende limonade gingen zij de strijd aan met Schalke 04. Deze duitse ploeg lieten zij ook in mineur achter door een eclatante 8-3 overwinning. De supporters genoten van het vertoonde spel en natuurlijk het heerlijke weer.

Een goed begin en dit smaakt naar meer!

Met sportieve groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken