B1 wederom naar winstpartij.

Hoi kanjer,

op deze laatste dag van oktober kwam de rode lantaarn drager uit de competitie op bezoek.

Sporting S, Schermerhorn kwamen 5 minuten voor aanvang het veld op sjokken.
11.00 uur, volgens schema de aftrap, 11.01 uur boem, 1-0 voor de Valken, kijk zo start je een wedstrijd (of niet in het geval van Sporting S).

Een makkie dus? nou nee, de daaropvolgende minuten kreeg Sporting kans op kans. Ze werden, of gemist of de ballen smoorden in de verdediging of tegen de goed keepende LOEK.
Met name hun aanvoerder maakte het ontzettend lastig voor ons middenveld, maar we hielden stand.
Vooral die aanvoerder was de man aan hun kant. Het bleek ook dat, toen hij na een botsing even het veld moest ruimen om de bloedneus te stelpen, Sporting de weg kwijt was. Binnen 5 minuten scoorden wij 3x en even later nog 1x, wat de ruststand van 5-0 op het bord bracht. Super uitgespeeld.

De tweede helft werd een partijtje van uitspelen, we moesten evengoed wel hard knokken op het zware veld, maar we hielden overmacht wat resulteerde in maar 1 goal. De eindstand kwam daardoor op 6-0, een mooie uitslag tegen een toch wel goed voetballende Sporting S.

We verstevigen onze tweede positie hiermee, het wachten is op de Grasshoppers, de koploper!