B1 wint zesde wedstrijd op rij

Hoi kanjer,

Aangezien Huboboys zich heeft teruggetrokken uit onze competitie hadden we vandaag rust.

Dat kan vanzelf niet al je in een winning flow zit. Snel op voetbal.nl een tegenstander gezocht en uitgekomen op DWB B1, net als ons een jeugdig team met veel 1e jaars B spelers.

Zij spelen hoog in de derde klasse en wij hoog in de tweede klasse. Het verschil was ook goed te zien op het veld, we hadden een super hoog percentage balbezit met goed verzorgde combinaties. Dat ging goed tot de eind pass, zodra de krijt lijnen van het 16 meter gebied in zicht kwamen werd er toch wat paniekerig gereageerd en was het schot of de eind pass niet goed. Kwam bij dat zij een uitstekende keeper op de goal hadden.

Het verschil was te groot, dus de goals kwamen even goed. De ruststand van 2-0 was dan ook dikverdiend.

De tweede helft even experimenteren met 1 op 1 spelen achterin, Remon, Marc en Bart B deden dit met verve en ook het aangesterkte middenveld kreeg nog meer vat op de tegenstander.

na een kwartiertje in de 2e helft kwam er opeens een geheim wapen uit de kleedkamer van DWB, de spits ‘had zich verslapen’….
Hij viel uitstekend in. Het stond toen inmiddels 3-0, maar hij in z’n eentje bracht de stand terug naar 3-2. Experiment afgelopen, gewoon weer 4-3-3 spelen en de wedstrijd lekker uispelen naar een mooie winstpartij.

heel goed gedaan jongens, het werd geen 10-0, maar toch een goed georganiseerde pot voetbal.