DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

B1 kansloos in de storm

He, daar zijn we weer.
Even nagekeken, maar 21 november (2010) was het laatste ‘werkverslag’ van mij voor de B1. Tot twee weken terug werd er in wedstrijdverband geen bal aangeraakt. Twee weken terug uit naar Hollandia T werd er jammerlak verloren met 0-1 in de 82E minuut. Aangezien de B junioren nog 2 x 40 minuten spelen was dit dus in de blessure tijd. Helaas, nul punten na een goede wedstrijd.

Nu is Corrr weer back in town.
Uit naar Always Forward B1. Een team wat ook in de najaarsreeks bij ons ingedeeld was, maar waar we niet tegen hebben gespeeld. Eindelijk dus de confrontatie met de withemden.
We mochten spelen op het mooie kunstgrasveld. Echter, al snel ondervonden we de competitie vervalsing welk is en gaat ontstaan in het Westfriese voetbal. Steeds meer clubs krijgen kunstgras. Wedstrijden daarop spelen is nog tot daar aan toe, maar nog een groter voordeel is dat er gewoon doorgetraind kan worden bij slechte weersomstandigheden. De Valken B1 heeft volgens mij maar 1x buiten getraind dit jaar, terwijl clubs met kunstgrasvelden gewoon door kunnen trainen.
Een bollenschuur is een leuk en dankbaar alternatief, maar voetballend raak je steeds verder achterop.
DRECHTERLAND HELP ONS !!!

En dan ook nog de wind. OK, daar heb ja allebei last van, maar op kunstgras, zonder ervaring, met veel wind ben je eigenlijk bij voorbaat kansloos.

De eerste helft, tegen wind hielden we de withemden keurig op een 1-0 achterstand. De tweede helft moest voor ons zijn, maar niets van dat alles. We deden het gewoonweg niet goed. De trainingsachterstand vroeg duidelijk zijn tol.
Kansloos werden we weg gecounterd en verloren dik verdiend met 3-0.
Helaas pindakaas. Volgende week naar Hippolytushoef, een bezoek aan SUCCES B1, hopelijk daar meer succes.

groeten en weer blij om terug te zijn !!

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Finn Stapel, 24-02 (13 jaar)
Amber Hooijboer, 25-02 (21 jaar)
Jeroen Goedhart, 26-02 (33 jaar)
Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com