B1 geeft koploper goed partij

Hoi Kanjer,

De Valken B1: 2011, 3 gespeeld, 0 punten.
De tegenstander van vandaag, Grasshoppers: 3 gespeeld, 9 punten, 25 voor, 1 tegen.

Tja, met die cijfers in het achterhoofd gingen we vandaag op ons eigen terrein de strijd aan tegen de koploper, maar, je kon voelen, de jongens hadden er zin in.
De warming up ging frivool, balletjes lekker rond en er werd gelachen. Laat ze maar komen !

Na een oppeppende speech gingen we van start tegen de groenhemden uit Hoogwoud.
Aan alles kon je zien dat we voetballend wel wat minder zijn, maar de strijd maakte veel goed. Het bleef lang 0-0 en langzamerhand begonnen ze wat te mopperen bij de tegenstander. Dat zijn ze niet gewend natuurlijk, felle tackels, hier en daar een beetje te fel, maar goed de scheids liet het toe.

En zowaar, daar kwam zelfs de 1-0 voorsprong, een geweldig mooie goal van zo’n 40 meter over de keeper! Super. Dit geeft de burger moed.
Jammer genoeg moesten we toch de rust aanvangen met een 1-1 gelijkspel, maar toch, hierop was niks af te dingen. We gaven goed partij.

De tweede helft liep voor beide partijen niet zoals het hoort. Doordat de scheids de eerste helft veel toe liet en geen gepaste maatregelen nam, namen de jongens van beide kanten steeds meer het heft in handen en werden er flinke tikken uitgedeeld. Zo werd de tweede goal van G. ingezet na een overtreding op onze kleine voorstopper. tja, als je dan commentaar van de leidinggevende krijgt dat je maar niet zo’n klein mannetje achterin moet zetten….. dan houdt het op toch!

Dit was wel het breekpunt in de wedstrijd, Grasshoppers liep uit naar 1-4. Vlak voor tijd maakten we nog wel de 2-4, maar helaas die punten gingen mee naar Hoogwoud.

Gelukkig hadden we te maken met twee zeer sportieve teams. De reacties bleven beperkt tot het ‘normaal puberaal’ taalgebruik, dat mag, mits het binnen de perken blijft.

Verkeerde uitworp – “ja dat klopt het is ook een inworp”
Hé waterZAK

Goed gestreden jongens vandaag, we waren de mindere, maar het ging stukken beter als de vorige wedstrijden.

Op naar de volgende confrontatie, Hollandia T, daar hebben we wat goed tegen te maken.