B1 moet punten in Noord Drechterland laten

Hoi Kanjer,

Mooi op het fietsie naar de noordelijk contrijen van ons prachtige Drechterland.
Verzamelen bij de rotonde met een klein groepje en op naar Hoogkarspel. Van links en rechts in het dorp kwamen de speler aan fietsen cq brommen om zich aan te sluiten richting S.C. Spirit.

Spirit B1 het team van “onze” trainer John wat altijd leuke, spannende wedstrijden beloofd. Zo ook nu weer. De uitslag ga ik gelijk verklappen, 3-2, maar dit gaf niet echt weer wat we vandaag lieten zien. Vooral de eerste helft lieten we ons helemaal wegtikken. Het was met de rust “maar” 3-1, met een beetje geluk voor Spirit had dit al meer kunnen zijn.

De 3-1 gaf ons eigenlijk nog wel een beetje een goed gevoel, de tweede helft vorige jaren was ook voor ons, dus wie weet.
En inderdaad, we speelden de tweede helft stukken beter, maar daarentegen kreeg ook Spirit diverse kansen om de score naar hogere getallen te tillen.
De vroege 3-2 gaf ons niet de vleugels die we zochten als Valken, Spirit herstelde zich en ging dik verdiend als winnend team van het veld.

Hopen dat John de komende trainingen de jongens van Spirit gaat uitleggen hoe de buitenspelregel werkt. Het moment van spelen van de bal, daar gaat het om en niet het moment van aannemen, dat scheelt al weer een hoop gemopper op het veld.

Komende zondag mogen we weer en weer tegen Spirit, een heen en weertje dus. Een mooi affiche dus voor een REVANCHE wedstrijd. We zullen op scherp staan.

groeten, fijne week en tot zondag !

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken