Slap Valken 2 (wederom) onderuit!!!!!!

Gek genoeg begint mijn verslag op de vrijdagmiddag/avond want na anderhalf seizoen was het eindelijk zover dat ondergetekende met de gebroeders Dalmulder er op uitging om ieders “bowlingkunsten” met elkaar te meten.
De prijzen waren aangeschaft en de strijd kon in bowling Venhuizen van start gaan.
Zoals zo vaak begon Paul met een slappe bal over de linkerkant en de goot was direct getest. Jos zag zijn kansen en gooide meteen strike waarbij de gebroeders alweer direct aan de concurrentiestrijd begonnen. En ikzelf? In de eerste 10 beurten kon ik nog meekomen, maar daarna haakte ik af.
Het was echter Paul die strike na strike gooide en Jos en mij volledig kansloos liet. Uiteraard haalde Jos alles uit de kast: “overhemd uit want zit te strak”, “last van vingers”, “pijn in rug”, “Paul heeft alleen maar mazzel”, maar niets mocht baten en Jos werd gewoon laatste en Paul pakte alle prijzen!!
Vanuit Venhuizen richting Purmerend om heerlijk Tapaz te gaan eten en daar was ondergetekende de grote winnaar door in recordtempo de laatste toetjes te verorberen.
Al met al een superavond bestaande uit humor, competitie en lekker eten!!
En Jos?
Die heeft na terugkomst op het dorp nog de bowling afgehuurd en tot diep in de nacht geoefend voor de volgende keer……………………

De wedstrijd van vandaag, zondag 20 maart, was er één om weer snel te vergeten want er was werkelijk niemand die zijn normale niveau haalde.

Zowel Beemster als De Valken traden aan met een aantal A junioren en zo moet het ook eigenlijk zijn zodat deze jongens alvast kunnen wennen aan het “senioren gebeuren” volgend seizoen.
Door het afstaan van spelers aan het eerste elftal en een blessure van onze aanvoerder Niels Kool moest er nogal wat aangepast worden aan de opstelling.
Zo kwam Dirk centraal achterin te spelen naast Rens en stond A junior Tjeerd links achterin en met Hannes en Koos op het middenveld was de opstelling geboren. Vanaf het beginsignaal was het duidelijk dat Beemster geen schim meer was van de ploeg die ons een hopeloze 1-6 thuisnederlaag bezorgde, maar dat nam niet weg dat wij zo matig speelde dat Beemster al snel de bovenliggende partij was.
Geen inzet, geen druk, geen loopacties, geen coaching terwijl je dat wel voor de wedstrijd bespreekt dan wordt je als trainer wel eens behoorlijk moedeloos……………………………………………………….!!
Beemster maakte de, op dat moment, verdiende openingstreffer en Valken mocht blij zijn dat het daarbij bleef tot aan de rust.

Na de rust gelukkig een iets beter voetballend Valken en ook kansen werden er gecreëerd.
In de 60e minuut was het “good old” Joris die de keeper verraste met een harde schuiver: 1-1.
We waren er van overtuigd dat we er overheen zouden gaan, maar niets was minder waar want wederom door zwak wegwerken achterin was het al snel 2-1.
Valken kon het niet echt meer opbrengen in de laatste minuten en ook de 3-1, die rechtstreeks viel vanuit een corner, was een feit!

Voor degene die nog steeds denken dat we kampioen kunnen worden: WAKE UP!!!!

Inmiddels staan we 9e op de ranglijst van de 11 ploegen en wordt het tijd dat we punten gaan halen!!

HANNES!! (hij wilde in het verslag genoemd worden, bij deze!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken