Succes voor de B1 bij Succes

Hoi hoi,
zomer in Nederland, hoe mooi wil je het hebben. Een ietwat vochtig veldje, zondagmorgen vroeg in Hippolytushoef, of zoiets, niet op bezoek bij de handbalsters van Tonegido, maar bij de mannen van Succes B1.

Vorig jaar nog dik op ons broek hier, maar nu hadden we wel succes bij Succes. Het werd een knotsgekke open wedstrijd met verschillende gezichten.

Als er supporters na 20 minuten vertrokken zijn, zullen ze gedacht hebben dat Succes met dubbele cijfers de Valken naar huis zouden sturen.
Want daar leek het op in de beginfase. We zaten totaal niet in de wedstrijd en werden aan alle kanten weggetikt, weggecounterd, afgeschoten. Gelukkig bleef de schade beperkt tot maar 1 treffer.

Na de 20 minuten een omzetting in ons team om het middenveld iets te verzwaren en zie daar, de wedstrijd kantelde in het voordeel van ons. Niet 5 a 6-0, maar een 1-0 die nog voor de rust omgezet werd naar en 1-2 voorsprong. Wie had dat gedacht en op dat moment zeker verdiend!!

De tweede helft was 35 minuten voor ons. Succes deed wel mee, maar werden aan alle kanten op de huid gezeten en afgetroefd door 15 losgeslagen Valken-kanjers.
Schitterend gewoon.

Jammergenoeg had de vereniging de penalty stippen vandaag niet ‘gekrijt’. De ontzettend goed leidende scheidsrechter had er wel een paar kunnen geven, maar ja, zonder stip, geen pingel.

De heer R. Letter, dat is de naam van de scheidsrechter van dienst vandaag, een jonge knaap die een geweldige wedstrijd floot. Onthou die naam R.LETTER.

Vlak voor tijd kwam daar toch de spannende 2-3. De goal gaf daarna nog wat tumult omdat de bal opeens zoek was, verstopt onder de armen van een ijverige Valkenspeler. Deze werd vervolgens getracteerd op meppen en schoppen. Gelukkig werd dit snel in de kiem gesmoord en de boosdoener passend gestraft.

De slotminuten werden vervolgens keurig uitgespeeld door de kanjers.

Jongens, grote klasse vandaag, maar voor de coaches is het misschien wel een idee om gelijk naar het eerste fluitsignaal de strijd aan te gaan….