B1 sleept drie punten uit het vuur bij VVS’46

hoi Kanjer,

vandaag mochten we op bezoek op het prachtige complex van VVS’46 in Spanbroek.

De VVS B1 ontving ons op het kunstgras veld. Heerlijk om op te voetballen, maar de schaafplekken op de benen waren weer volop aanwezig.

Vanaf het begin werden we flinke onder druk gezet door de oranje hemden, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Na een minuut of 10 kregen we iets meer ruimte om ook aan voetballen toe te komen. Dit resulteerde in een een reeks corners die geweldig goed, op z’n ELM’s, ingezet werden. Dit bracht binnen enkele minuten een stand op het bord van 0 tegen 2, geheel tegen de verhouding in, maar het stond er wel. VVS 0, de Valken 2.

Onder de bezielende leiding van een 70(!) jarige scheidsrechter, die nog in een super conditie verkeerd en ontzettend veel plezier heeft aan het spelletje en de jongens ‘ontspon’ zich vervolgens een prachtige strijd. Valken liep vaak achter de feiten aan, maar hield het doel schoon. Invalkeeper Marc deed het geweldig en ook de team geest was goed aanwezig om MET ELKAAR de voorsprong te verdedigen.

Begin van de tweede helft maakte VVS de 1-2. Vervolgens was er een spervuur van aanvallen, maar de Valken bleven fier overeind.
Met trots liepen we van het complex af met drie punten in de tas. Zwaar bevochten, dat voelt extra lekker.

Top jongens, een mooi herstel na de nederlaag van vorige week, we doen weer volop mee!