Lepe spits zit Helden in de weg

Na de mooie overwinning van vorige week tegen Vada werd de competitie vervolgt met een uitduel bij hollandia. De Horinezen staan 2e achter de kampioen forward.

Opnieuw een waslijst aan afwezigen: de geblesseerden Dennis, Jeroen en Doelman. en ook Ivo en Tuur waren verhinderd. Gelukkig was Jordy weer eens bereid gevonden om zijn partijtje – prima – mee te ballen.

Valken speelt een prima 1e helft en vergeet simpelweg te scoren. Al na 2 minuten is er een dot van een kans voor Niels maar hij vindt de keeper op zijn pad.

Enkele prima aanvallen volgen maar de eindpass ontbreekt of is net niet zuiver genoeg.

De Horinezen beschikken helaas voor ons over een klasse spits. Red Terror met rugnummer 666.

De lepe spits is alert op de verre uittrappen van de keeper (windje in de rug) en scoort twee maal vlot achter elkaar. Ook op een prima voorzet van rechts is is alert. 3-0.

Vlak voor rust nog een mega kans voor valken: voorzet Nico, bij 2e paal kan Martin vrij inkoppen. Net naast de kruising. terugleggen op Rowan had misschien beter geweest.

Met goede bedoelingen beginnen we aan het 2e bedrijf Maar Hollandia is simpelweg scherper. Ze weten er uiteindelijk nog 4 te maken. Eigenlijk 5 maar eigen scheidsrechter fluit voor de gein net af voordat de 8e er in ligt.

Snel vergeten en volgende week opnieuw aan de bak als Forward langs komt.