B1 strijdend ten onder

Hoi Kanjer,
op deez mooi zonnige voorjaarsdag mochten wij aan treden tegen de mannen uit Tuitjenhorn met de schitterend groen zwarte tenues. Hollandia T.

Op voorhand spannend of iedereen op tijd zou zijn, de zomertijd, 11.00 thuis, vóór half 11 in de kleren, iedereen was er, het kon allemaal net. Sterker, ondergetekende was de één na laatste met de tas, ging net goed dus.

In de nieuwe voorjaarsreeks zijn alle wedstrijden finales. Elke tegenstander komt uit de bovenste helft van de competitie reeks van het najaar. Dus aan elkaar te wagen.

De eerste helft gestart met 4:4:2, dat leek ons verstandig tegen de snelle middenvelders en nog snellere aanvallers. Misschien niet zo’n goede keus, we werden met de rug tegen de muur gezet en kwamen eigenlijk slecht aan voetballen toe.
De ruststand was terecht 0-1.

De tweede helft weer het vertrouwde 4:3:3 systeem en zie daar de wedstrijd draaide totaal om, H.T. kreeg nog wel kansen, maar de Valken stond veel beter. Het was een genot te zien, dit keer van heel dicht bij als scheidsrechter, hoe de strijd aangegaan werd. We zaten er bovenop en lieten zo HT niet meer voetballen. Kansen kwamen er ook, maar de lat, paal en keeper stonden in de weg.

Jammergenoeg viel de goal niet, sterker in de 79e minuut maakte de sterke spits er geflatteerd 0-2 van. Helaas een gelijk spel was zeker meer op zijn plaats geweest. Het lag gelukkig niet aan de scheids…..

Fijne week allemaal, en tot zondag,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken