En de winnaar is………………. Laszlo Kreeft!

We hebben een winnaar! De competitie is gespeeld (alhoewel, West Frisia en Strandvogels mogen nog spelen om het kampioenschap) en dus ook DeValken.competitie.

De winnaar van dit jaar is Laszlo Kreeft.
Met 136 punten heeft Laszlo in de laatste ronde Afra Laan van hem weten af te schudden. Laszlo scoort 3 punten, Afra Laan eindigt op 133 en op de 2e stek.
Een 3e stek is er voor Merlijn Weel. Hij scoort 5 punten eindigt uiteindelijk op 131 punten.

Niels Jong mag van geluk spreken. Hij scoort deze week geen punten maar de voorsprong op nummer 5 is precies genoeg: 1 punt. Niels eindigt op 126. Nummer 5 is Mattie Obdam die toch nog een plaatsje wint. Ook Frank Hand gaat nog een plaatsje omhoog. Frank eindigt op 124 punten.

Ron Visser is de pechvogel: hij daalt van stek 5 naar stek 7 en eindigt op 123 punten.

Mark Borst doet goede zaken, ook hij wint een stek: van plek 9 naar plek 8 met eveneens 123 punten.

Pechvogel 2 is Johan Dijkstra: Hij zakt van 8 naar 9 en de spelregels in deze editie schrijven voor dat deze plaats geen prijs oplevert. Want, het is de 10e editie en dus heeft Doelman Dekker geluk. Hij eindigt op 121 punten en pakt dus deze prijs.

Onderin: de sinasappel en de sticker / de rode lantaarn, kortom de laatste plaats: Niels Timmer is de ‘gelukkige’. Hij eindigt op 75 punten. Daarmee blijft ie 2 punten achter Pieter Degeling, Jente Dekker doet het nog net een puntje beter.

De uitslagenprijs: was al zo goed als bekend, deze is voor Niels Jong. Hij eindigt op 21 uitslagen. Dat zijn er 4 meer dan Laszlo Kreeft en Frank Hand.

De totoprijs: was al definitief bekend: Mattie Obdam. Hij scoort 91 goede toto’s, dat zijn er 9 meer dan Johan Dijkstra.

Tenslotte de joker: In de laatste speelronde neemt Roan Groot de bovenste plek in. 46 punten van zijn totaal dankt hij aan het slecht presterende Winkel. Dat zijn 2 puntjes meer dan Gert Feld, Cees Beemster, Manon Haars, Mark Borst, Piet Portegies en Johan Dijkstra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken