A1 verliest onnodig met dikke cijfers

Zo, eindelijk, de bal rolt weer.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe teams.
A junioren 1, het vlaggenschip van de jeugdafdeling zo heet het officieel. Nu zijn bij mij alle teams gelijk, dus daar wil ik niet van spreken.

Gewoon A junioren 1, een team met potentie een team met een goede spirit en dat hopen we te laten zien dit jaar.

Ietwat onwennig begonnen we vandaag aan de wedstrijd. Een 6/7 tal van de A1 van vorig jaar aangevuld met de B’s van afgelopen jaar. De jongens kennen elkaar allemaal goed, dus als team moet het lukken.

De bekerstrijd tegen VVS46 A1 staat vandaag op de rol. Onze eerste wedstrijd met elkaar. Gestart in een 4:4:2 opstelling begonnen we zeer goed en vooral geconcentreerd aan de match. VVS wist niet waar het heen moest, liep achter de feiten aan en al snel stond daar de 1-0 op het bord.
Daarna bleef het goed gaan. VVS speelde op de counter maar werd goed opgevangen.

Totdat halverwege de 1e helft de wedstrijd begon te kantelen. VVS werd sterker en zo ontstond er een mooie op en neer gaande strijd.

Ook de goals vielen op en neer. Dit resulteerde in een ruststand van 2-3.

De tweede helft een ander gezicht. VVS begon sterker, overliep ons regelmatig en door (te veel) individuele fouten stond het na 20 minuten opeens 2-6…. dat was even een streep door de rekening.

Na een korte drinkpauze wat aangepakt werd als time-out stonden de neuzen weer ietwat beter. Het werd niet echt een wedstrijd meer. Kansjes kwamen er nog wel voor ons, waarvan er toch wel 1 of 2 in hadden gemogen, maar helaas de 2-6 bleef staan.

Jammer, maar we zijn op zich tevreden over het spel, vooral de eerste helft. Als we dat vast weten te houden zullen we punten gaan pakken.

Volgende week start de competitie. Uit naar VVS46, jawel, wederom VVS, een tas vol revanche gevoelens mee naar Spanbroek, die gevoelens daar omruilen voor 3 punten. Moet kunnen toch?

tot volgende week!

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken