Hoi kanjer,

vorige week thuis tegen VVS’46 dik klop met 2-6 voor de beker.

vandaag wederom tegen de oranje hemden van VVS A1 nu in Spanbroek, in principe gingen we voor de revanche, daar hebben we op getraind deze week.
Tegenvallend nieuws, van de 14 maar liefst 3 blessures deze week, we gingen dus op pad met 11 spelers.

De start was buitengewoon goed, net als vorige week werd de bal goed rond gespeeld. Vorige week nog 4:4:2, nu 4:3:3, dit pakte zeer goed uit, Met scherp spel werden de oranje hemden uit elkaar gespeeld en we kwamen dik en dik verdiend op een 0-2 voorsprong. Hiermee gingen we ook de rust in.

Jammerlijk aan deze stand was echter wel dat het sportieve team VVS A1 opeens niet meer zo sportief is. De scheids moest het ongelden, de assistent scheids moest het ontgelden zelfs onderling was het even mopperen wat de boventoon voert.
Jammer, dit had niet gehoeven.

De tweede helft dan. tijdens de rust de jongens op het hart gedrukt om in ieder de geval de eerste tien minuten op top te spelen, dan zullen ze vol in de aanval gaan. Helaas, de 5e minuut, daar kwam al de 1-2, dat viel niet goed uit.

Daarna werd er keihard gewerkt door de Valken, prachtig om te zien, maar wat ze daarbij vergaten dat er tekort werd gevoetbald, oftewel, de bal ging niet meer rond, tekort in ieder geval. Hard werken is mooi en zeker verdienstelijk, maar bij bal bezit moet er we de rust van het spelen komen.

Ook de tweede helft een jammerlijk onsportief gedrag van de vvs spelers, een smetje op de wedstrijd helaas. De coach deed er helaas te kort aan. En dan vielen er ook nog meer goals. 2-2, 3-2, 4-2… zonde, verlies, maar toch met opgeheven hoofd van het veld af, we hebben laten zien dat er voldoende potentie in dit team zit om de in de tweede klasse mee te doen.

Nog een smetje was het uitvallen van spits Dennis met een verdraaide knie. We eindigden de laatste 20 minuten met 10 man. Kon er ook nog wel bij.

Jammer jongens, maar we hebben genoten van jullie vandaag.