A1 houdt de NUL

Hoi kanjer,

De A1 mocht vandaag in eigen huis aantreden tegen DWB A1, ik kan me niet heugen dat ik met de jeugd ooit tegen DWB heb gespeeld.

De derde wedstrijd, twee keer verlies tegen vvs, nu moest het maar eens gebeuren. Helaas moeten we Dennis voor waarschijnlijk langere tijd missen, komende woensdag ondergaat hij een kijk operatie in zijn knie om te kijken wat er aan mankeert, Dennis succes en sterkte woensdag.

Het wedstrijd verloop was weer net als de 1e twee wedstrijden, twee teams aan elkaar te wagen met over en weer aanvallen. Al binnen 15 seconden hadden we de 1-0 op het bord kunnen hebben. Jammer genoeg schrok de spits ook van de grote kans en ging de bal naast. Daarna een zeer gelijkwaardige wedstrijd. Qua voetbal dan, over de inzet een ander verhaal. De beleving en inzet bij DWB zat op een hoger niveau dan die bij de Valken. Tja en als je dan gelijkwaardig bent in voetbal, leg je het af in de duels. Langzamerhand kwam DWB dichter bij het Valken doel. Vooraal de tweede helft was dit het geval.

De 0-1 en 0-2 waren niet te voorkomen. We kwamen nog terug tot de 1-2 en vervolgens kans op kans op kans, maar voor ons beleef het hierbij. Na goed voordeel geven van de scheids….. sorry,…. kon DWB zelfs uitlopen naar 1-3.

Dit was ook de eindstand, oftewel, de Valken blijft op nul punten, slechts twee gespeeld, dus niet aan de hand uiteraard, maar we hopen wel dat de les van DWB v.w.b. de inzet en wedstrijdbeleving over is gekomen in het groen/rode kamp.
en ja: club Red… werkte voor sommige ook niet echt in het voordeel…

Volgende week onder de dijk tegen de andere vogels.
Fijne week allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken