A1 moet zijn meerdere erkennen in sterke noorderburen

Hoi Kanjer,
wij waren 1 van de gelukkige team die wel een veld mochten betreden, en terecht natuurlijk. Daarnaast gezien het weer en de voorspellingen voor komende week had er uiteraard een vol programma gespeeld kunnen en moeten worden, maar ja, gedane zaken nemen geen keer….

Onze noordburen uit het dorp kwamen vandaag op bezoek, op voorhand altijd spannende wedstrijden waarin we alleen maar punten kunnen pakken door er volop tegenaan te gaan.

Deze lichting heeft al jaren een sterk middenveld en voorhoede dit geeft ons altijd wel de gelegenheid kansen te creƫren en te scoren, maar de nul achterin houden is en blijft een kriem tegen de withemden.

Maar toch we gingen er vol voor en jawel, reeds na 30 seconden lag daar de eerste al in het mandje. Na een goede verre inworp kwam de bal via links sterk voor de goal en werd goed binnen gewerkt. Dat is een mooie opsteker en gaf ons moed om er wat moois van te maken onder het mooie eindejaarszonnetje.

Er ontspon zich een prachtige strijd met twee hardwerkende teams. Het lukte Woudia toch een keer sterk door het midden te combineren en alleen voor de keeper te komen, jammer 1-1. Vlak voor rust zette Christian goed door, een panna bij de laatste man en goal, YES.. zou je denken. De grens stak zijn vlag omhoog, zou kunnen op het moment van de panna stond er een Valken man voor de bal, maar iedereen kon zin dat Christian zelf doorging…. en dan gaat de scheids toch naar de grens toe en ja hoor.. hij ging met zijn assistent… 1-1 rust dus ipv de 2-1….

De tweede helft, een nog sterker Woudia liet ons aan alle kanten achter de feiten aan lopen. de 1-2 viel snel. Gelukkig misten de withemden ontzettend veel kansen, mede door goed keepers werk van LOEK, dat mag gezegd worden. De kleine kansjes voor de Valken werden er opeens wat meer en zie daar de 2-2 viel, onverdiend, maar wie zeurt daar over. Nog nagenietend nam Woudia de aftrap, de bal ging diep, twijfel achterin en 2-3… ja, daar kan je als team niet tegenop boksen.

Dit was het breekpunt in de wedstrijd, de spelers onderling waren het niet meer met elkaar eens, er kwam veel balverlies, het werd rommelig en we lieten Woudia uitlopen naar 2-5.

Voor de neutrale toeschouwer een zeer leuke wedstrijd met twee hardwerkende teams. Complimenten naar beide teams, vooral de tweede helft werd er zeer sportief gespeeld, ok pittige duels, maar geen gezeur op de leiding. `top jongens’ daar kunnen vele opponenten wat van leren.

Hou dat vast en met een beetje geluk komen er veel meer punten in de Valken tas.

Plezier komende week.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken