Voorjaarsindelingen voor de jeugd bekend

Hallo allemaal,

De winterstop is net begonnen, maar inmiddels zijn de voorjaarsindelingen voor de jeugd al bekend. Alle pupillen (behalve de D-pupillen A-categorie en 1e klasse) en MA, (M)B, (M)C-junioren spelend in de B-categorie zijn opnieuw ingedeeld. Zij starten in het weekend van 26/27 januari met de voorjaarsreeks.

De indeling voor de Hoofdklasse MA junioren zal in januari bekend worden. Hierover wordt op 8 januari nog door de competitieleiders overlegd in Zeist.

Op 25 januari wordt de najaarsreeks definitief afgesloten. Op 12/13 januari en 19/20 januari zijn er nog inhaalronden ingepland voor de najaarsreeks van de betreffende categorie├źn. Wanneer er teams zijn die de najaarsreeks graag uitspelen dan is het toegestaan om tot 25 januari in onderling overleg met de tegenstanders nog wedstrijden in te plannen. Wanneer men deze doorgeeft aan de competitieleiders kunnen zij de wedstrijden nog inplannen.

Tevens zijn er op 12/13 en 19/20 januari voor veel jeugdteams bekerwedstrijden ingepland. Hierdoor kunnen op deze data voor de betreffende teams geen inhaalwedstrijden voor de najaarsreeks worden ingepland.

Bron: KNVB

Met sportieve groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken