De Valken F1 terug uit Zwaag…

De vele toeschouwers op sportpark ’t Krijt te Zwaag hebben genoten van een enerverende woensdagavond wedstrijd!

De Valken in de aanval…paal…lat…net naast, helaas geen doelpunt voor ons. De tegenstander deed dit wel door een afstandsschot en via een corner…het betekende een dolenthousiast Westfriezen dat met een 2-0 voorsprong de rust in ging.

Wij dronken limonade, kort overleg en samen met scheidsrechter Piet weer op naar het veld.
Op het juiste moment de ‘anschluss tor’ via de voet van Ryan, een pegel van Morris betekende
2-2 en de winnende goal een paar minuten voor tijd door een geplaatst schot van Björn: 2-3!

Blessuretijd…en toen het eindsignaal van de prima fluitist Piet (hoofd afdeling scheidsrechters).

De rollen waren omgedraaid en gingen de spelers van De Valken F1 dolenthousiast naar de kleedkamer!

Sterker door strijd!

Op naar zaterdag als wij THUIS spelen in de kwartfinale KNVB beker tegen Reiger Boys.

Aanvang 10:00 uur
Verzamelen 09:30 uur