Jordi-Mike van der Leij

Lieve Allemaal,

18 updates geleden begonnen we op advies van I.C. verpleegkundige van het A.M.C. aan de moeilijkste mail van ons leven, namelijk iedereen die ons na staat vertellen hoe het met onze kanjer Jordi-Mike ging na het het vreselijke ongeluk op 31 mei.
Hoe moeilijk het ook was om de juiste woorden te vinden en op te schrijven wat we op dat moment voelden en meemaakten, toch gaf het ons alletwee een gevoel van steun en kracht om te weten dat de mails met zoveel geduld en liefde voor ons gezin gelezen zijn.

Door het schrijven van deze update’s hebben we ons niet gerealiseerd dat voor iedereen de update’s zo waardevol zijn geworden en dat iedereen ook weer uit ging kijken naar de volgende positieve berichten.
Want een positief verhaal is het zeker geworden, als ik de update’s en ons dagboek terug lees is het bijna niet voor te stellen hoe slecht Jordi-Mike gelegen heeft en hoe geweldig ver hij nu al gekomen is.

Verschillende verhalen deden al snel de ronde, en door zelf te schrijven hoe het met Jordi-mike en ons ging, bleef iedereen op de hoogte zoals het ook echt was.
Vanuit een zeer onzekere en bange tijd waarin we niet wisten hoe de toekomst eruit kwam te zien, zijn we in een relatief snelle periode gaan geloven in een herstel van boven verwachting van Jordi-Mike.

Jordi-Mike is nu alweer 7 weken in Heliomare, en de revalidatie gaat daar zo goed, een fantastisch team helpt en begeleid hem in zijn proces van herstel. Ook Michelle en Timo worden in dit proces betrokken en begeleid, voor deze 2 kanjers is de situatie misschien nog wel het meest moeilijk. want ook hun leven is volledig op zijn kop gaan staan.
Jordi-Mike mag heel voorzichtig zijn rechterarm weer belasten, hij mag heel voorzichtig weer wat gaan lopen onder begeleiding (dit kan hij nog niet alleen omdat zijn evenwicht en controle ernstig verstoord is)
Hij is aan het zwemmen in Heliomare maar ook aan het sporten en fitnessen hij is inmiddels 6 kilo gegroeid en hij praat steeds beter! In Heliomare trainen ze ook zijn geheugen om ook zijn hersenletsel te beperken en alles er uit te halen wat erin zit.
Elk weekend mag Jordi-Mike nu naar huis en daar zijn we zo blij mee, elke avond door de weeks zijn we gewoon bij hem.

Jordi-Mike had ook plannen voor zijn toekomst, hij zou gaan studeren voor forensisch onderzoek in Amsterdam, hij zou gaan beginnen met autorijden, hij was aan het werk omdat hij in december met zijn voetbalteam naar Bali zou gaan om daar een school te helpen opbouwen voor kansarme kinderen…..allemaal plannen die “gewoon” doorgaan voor elke andere jongere van 17, maar voor jordi-mike nu niet. Wat wij echter zien is dat Jordi-Mike zo ontzettend hard werkt voor zijn herstel dat we bijna zeker weten dat hij heel ver gaat komen, hoe? dat doet hij door elke dag al zijn trainingen en therapie├źn te ondergaan en uittevoeren, door elke dag weer met zoveel positiviteit aan zijn herstel te werken, dat hij een voorbeeld zal zijn voor vele anderen en voor ons om in hem heel veel te geloven.

Voorlopig zal deze update even de laatste zijn, niet omdat we het niet meer willen schrijven, maar meer om, hoe moeilijk ook, ons leven op de een of andere manier weer op te pakken, ons leven met onze 3 geweldige kinderen, onze trots, ons gezin…een leven die nooit meer hetzelfde zal zijn maar die wel voor elkaar staat en er voor elkaar zal zijn.

Ten alle tijden zullen we mensen te kort doen als we woorden van dank willen zeggen en uitspreken naar iedereen om ons heen.
We weten ook niet hoe of op welke manier we iedereen kunnen bedanken voor alle steun en kracht die we hebben gekregen.
De zorg voor Michelle en Timo, was voor ons het meest belangrijk in deze periode, deze twee kanjers hebben heel wat meegemaakt, maar hoe trots kunnen we zijn op deze twee.

We gaan ook steeds meer ondernemen in het weekend, even bij Timo kijken met voetballen, bij vrienden in het dorp op bezoek, Michelle die haar vriendinnen weer kan ontvangen thuis,zo zijn de weekenden ook weer wat gewoon aan het worden.

We hopen dat de bezoeken in Heliomare door blijven gaan, Jordi-Mike kijkt daar enorm naar uit, dat doet hem heel erg goed, de weekenden proberen we weer zoals vanouds te gaan invullen, Michelle die met haar sport dansen bezig is, Timo die moet voetballen en Jordi-Mike die nu zijn team als assistent-coach mag blijven volgen. Kortom de wereld blijft doordraaien!!

Bedankt Lieve Allemaal, tot ziens!

Michel,Arijenne, Jordi-Mike, Michelle en Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken