Helden kansloos ten onder

Na de moeizame zege vorige week in Grootebroek tegen Zouaven volgde nu de thuiswedstrijd tegen VVS 46. Vorig seizoen achter SEW en Valken Ve.1 de best of the rest. Dit seizoen – net als ons – bivakerend onderin de middenmoot.

Wederom hadden we moeite om een representatief elftal op de been te krijgen. Nu werd Niels Laan bereid gevonden om ons te ondersteunen en zo toch de beschikking te hebben over 1 wissel. Vandaag geen Peter, Dennis Dup, Richard, Corné en Martin.

Het duel op het B-veld was niet van hoogstaande kwaliteit. Valken kwam niet aan veel knappe aanvallen toe, zowel in het eerste als in het tweede bedrijf. VVS stelde daar ook niet veel tegenover maar was wel iets dreigender.

Naarmate de eerste helft vordert en de thee in zicht is krijgen de bezoekers nog een corner. Linksvoor achter de bal en deze draait in…… over Niels heen de goal in.

Na rust probeert Valken met het wisselen van Dennis en Marc van positie nog het tij te keren. Dennis komt echter niet tot doelrijpe kansen. Enkel een aanvaring met de doelman is noemenswaardig.

Volgende week gaan we thuis op bezoek bij de koploper. Dan moet er uit een ander vaatje getapt worden (ook tijdens de wedstrijd al)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken