DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Gezellige topdrukte tijdens nieuwjaarsreceptie

De Valken heeft een geweldige nieuwjaarsreceptie achter de rug. Na de sportieve nieuwjaarswedstrijden op de voetbalvelden en in De Banne, was het vanaf het begin heel druk in de kantine. Zonder overdrijven waren er tijdens de nieuwjaarsspeech van voorzitter Frank Hand zo’n 250 mensen aanwezig, die er met elkaar een zeer geslaagde middag van maakten.

Er was natuurlijk een mooie extra aanleiding om te komen en dat was het nieuwe meubilair en de verdere aankleding van de kantine en hal. De vernieuwingen vielen zeer goed in de smaak. In de hal hangt een sprekende foto van jeugdleden in de Valken-kledinglijn en de kantine had, zo jong als deze nog is, een metamorfose ondergaan. De wanden waren in warme kleuren geschilderd en achter de bar bekleed met een prachtig historisch beeld van De Valken.

Verder was het meubilair in grijs en zwarttinten met zowel gezellige tafels en stoelen als lounchesetjes opgesteld. En dan nog de hoge tafels en de opnieuw, in luxe leder beklede barkrukken. En ook de jeugd heeft een mooie eigen zit- en speelhoek.

Frank Hand was als voorzitter in zijn toespraak ook zeer goed te spreken over hoe het loopt bij De Valken. De wens dat de vereniging in alle geledingen een impuls zou krijgen van het nieuwe clubgebouw, is uitgekomen. Er is veel dynamiek en het bestuur constateert met genoegen dat de betrokkenheid bij de vereniging bij alle generaties tegelijk is versterkt. We zijn allemaal trots op De Valken en dat mag ook.

Tegelijkertijd sprak de voorzitter uit dat het een wens is om de activiteiten in de kantine te intensiveren: “Niet direct als doel maar wel als middel om de saamhorigheid verder te versterken”.
Frank Hand: “Wij willen een sportvereniging zijn waarbij een ieder het gevoel heeft welkom te zijn. Een centrale plaats in onze dorpsgemeenschap die zorgt voor een goede sfeer en sociale cohesie. Dit alles met het doel om de jeugd een plaats te bieden zodanig dat zij ook langer aan de vereniging verbonden zullen zijn. Dit alles dient gepaard te gaan met sportieve doelstellingen.”

De voorzitter ging ook in op de droom (en het belang) om het handbalveld binnen de afrastering te krijgen en dat het best een uitdaging is om dat voor elkaar te krijgen. En zo zijn er natuurlijk nog meer uitdagingen voor bestuur en leden.

Uiteraard werden in de toespraak de mensen van harte bedankt die zich hebben ingezet voor het nieuwe meubilair en overige werkzaamheden.
Vervolgens barstte, zo mag wel gezegd, het nieuwjaarsfeest los. Het waren een paar zeer gezellige uurtjes, die een mooie voorbode waren voor een hopelijk prachtig Valkenjaar 2015.

Op de website volgen nog foto’s van de receptie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com